PočetnaIstočna SrbijaBorPromocija knjiga dr Vladislava Stepića: "ČITAČ TRAGOVA" I "PUT DO SAMOISCELJENJA"

Promocija knjiga dr Vladislava Stepića: „ČITAČ TRAGOVA“ I „PUT DO SAMOISCELJENJA“

Bor, 15. februar – U Boru, u četvrtak 22. februara, Sala Muzičke škole postaće epicentar jedinstvenog skupa, gde će renomirani profesor dr. Vladislav Stepić podeliti svoje fascinantno putovanje kroz višedecenijska istraživanja o zdravlju. Organizator ovog događaja je Ustanova „Centar za kulturu grada Bora,“ a promocija će početi u 18 časova.

Dr. Stepić, vodeći stručnjak u oblasti medicinske nauke, otkriće prisutnima ne samo izuzetne priče o izlečenju, već će istražiti i temu tehnološkog razvoja i njegovog uticaja na sposobnost samoisceljenja. Kako brzi napredak tehnologije utiče na naše zdravlje? Da li smo, usled sveprisutnih tehnoloških inovacija, izgubili sposobnost da se prirodno izlečimo?

Jedan od ključnih elemenata predavanja biće i diskusija o tome kako virusne i bakterijske infekcije igraju ključnu ulogu u razvoju različitih bolesti. Profesor Stepić će nam otkriti revolucionarna saznanja do kojih je došao tokom svojih istraživanja, bacajući novo svetlo na uzroke bolesti i put ka potencijalnom izlečenju.

Pored profesora Stepića, na promociji će govoriti i priznata književnica Marija Šimoković, koja će dodatno osvetliti temu humanitarnosti i plemenitosti. Takođe, molekularni biolog i specijalista biohemije, Rade Mihajlović, pridružiće se diskusiji, pružajući svoj naučni uvid u teme koje će biti obrađene.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde