PočetnaIstočna SrbijaRARIS: JAVNI POZIV ZA PROJEKTE I LOKACIJE U TURIZMU

RARIS: JAVNI POZIV ZA PROJEKTE I LOKACIJE U TURIZMU

Istočna Srbija, 9. decembar – RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije, objavila je Javni poziv za vlasnike privatnih lokacija i projekata za investicije u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“.

Portal u svojoj bazi već ima više od 60 investicionih lokacija i 27 lokacija za investicije u turizmu. U poslednjih godinu dana je 6 lokacija iz ove baze prodato.

Poziv se odnosi na sve vlasnike investicionih lokacija u turizmu koji:

Imaju turistički objekat koji žele da prodaju ili izdaju u zakup
Imaju parcelu pogodnu za izgradnju turističkih objekata
Imaju projekat za investiciju u turizmu
Imaju objekat koji se može prenameniti za turizam
Žele da prodaju, izdaju ili traže partnera.

Svi koji prijave svoje investicione lokacije i projekte u turizmu, biće u prilici da ih ponude potencijalnim investitorima.

Predstavljanje u bazi investicionih lokacija na 3 jezika – engleskom, nemačkom i srpskom je besplatno. RARIS nudi pomoć da se lokacije prodaju, izdaju ili da se pronađu partneri.

Promocija investicionih lokacija je na sajtu „Invest East Serbia“, ali i na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama, itd. Naredna promocija se planira početkom naredne godine u Novom Sadu.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde