PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 11. DO 16. JANUARA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 11. DO 16. JANUARA

Bor, 11. januar – U periodu od 11. do 16. januara na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte animiranu avanturu “Pustolovine bubamare i crnog mačka” i komediju “Sluga 2“.

Animirana avantura “Pustolovine bubamare i crnog mačka” na repertoaru bioskopa “Zvezda” u 18 sati:

Sinopsis:

Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom.

Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijan, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

Komedija „Sluga 2” na repertoaru bioskopa “Zvezda” u 20 sati:

Sinopsis:

U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče. Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistave i davne epohe Sankt Peterburga u koju nas vodi ova filmska priča.

Neradni dani bioskopa : ponedeljak i sreda

Cena ulaznice: 350,00
Utorak filmski dan: 300,00
Telefoni za informacije
Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE