PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 14. DO 19. SEPTEMBRA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 14. DO 19. SEPTEMBRA

Bor, 14. septembar – U periodu od 14. do 19. septembra na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte porodičnu avanturu “Detektiv Cvrle i zlatna košnica”,  horor “Opatica iz pakla i triler “Duhovi u Veneciji”.

Porodična avantura “Detektiv Cvrle i zlatna košnica” u 17 časova

SINOPSIS:

U bajkovitom gradiću smeštenom između jezera i šume, Medenom brdu, stanovnici se pripremaju za za svoj omiljeni praznik – Dan grada. Toga dana svi građani Medenog brda imaju priliku da se dive jedinstvenoj Zlatnoj košnici, zaštitnici grada. Prema legendi, pronašli su ga osnivači Doline meda, a legenda kaže da će hiljade nedaća zadesiti grad ako Košnica nestane. Uoči praznika, Košnica je pokradena! Sve okolnosti oko nestanka Zlatne košnice upućuju da vevericu Cvrleta pomoćnika poznate detektivke sove Sofije. Naši detektivi će razotkriti ceo slučaj , pronaći pravog lopova i vratiti ne samo Zlatnu košnicu, već i mir u dolinu.

Horor “Opatica iz pakla” u 19 časova

SINOPSIS:

Godina je 1956. Mesto zbivanja: Francuska. Sveštenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.

Film “Opatica iz pakla II” nastavlja priču gde je prvi deo stao, otkrivajući šokantno neispričano poreklo zlog demona. Priča prati dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek. Ovaj put međutim, niko nije siguran.

Triler “Duhovi u Veneciji” u 21 sat

SINOPSIS:

Zastrašujuća drama prikazuje povratak proslavljenog detektiva Herkula Poaroa. U penziji, Poaro živi u samonametnutoj izolaciji u najglamuroznijem gradu na svetu i nevoljno prisustvuje seansama u jednoj urušenoj, ukletoj palati. Kada se dogodi ubistvo jednog od gostiju, detektiv biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni.

Triler zasnovan na knjizi Agate Kristi „Zabava u Noći veštica” režira dobitnik nagrade Oskara Kenet Brane koji ujedno tumači glavni lik Herkula Poaro.

Ponedeljak i sreda su neradni dani. Ostalim danima projekcije se održavaju u redovnim terminima.

Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara.

Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE