PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 19. DO 24. OKTOBRA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 19. DO 24. OKTOBRA

ČITAJ MI!

Bor, 19. oktobar – U periodu od 19. do 24. oktobra na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte porodična avanturu “Zootropolis”, porodični film “Dnevnik Pauline P.” i triler “Ubistvo pod cvetnim mesecom”.

Porodična avantura “Zootropolis” u subotu (21.10.) i nedelju (22.10.) u 16 časova

SINOPSIS:

U gradu životinja, novopečena policajka zečica i prevarant lisac rade zajedno na razotkrivanju velike zavere.

Porodični film “Dnevnik Pauline P.” u 18 sati

SINOPSIS:

Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistkinji ovoga filma i svojega života, gde unutar školske godine pratimo njene avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspešno savladava.
Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije, govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i porodici. Sama radnja filma smeštena je u stvarni svet, s pokojim dodirom „čarolije“.

Triler “Ubistvo pod cvetnim mesecom” u 20 sati

SINOPSIS:

Na prelazu u dvadeseti vek, otkriće nafte donelo je veliko bogatstvo narodu Osejdž, učinivši neke od članova zajednice najbogatijim ljudima na svetu, preko noći. Bogatstvo ovih Indijanaca odmah je privuklo bele uljeze, koji su manipulisali, iznuđivali i ukrali onoliko novca koliko su mogli, pre nego što su pribegli ubistvu.

Zasnovan na istinitoj priči i ispričan kroz neverovatnu romansu Ernesta Burkharta (Leonardo Dikaprio) i Moli Kajl (Lili Gledston), „Ubistva pod cvetnim mesecom“ je epska krimi saga, gde se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom.

U filmu takođe glume Robert De Niro i Džesi Plemons, dok režiju potpisuje dobitnik Oskara Martin Skorseze po scenariju Erika Rota i Martina Skorsezea, zasnovanog na bestseleru Dejvida Grana.

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara. Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde