PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA "ZVEZDA" OD 20. DO 25. OKTOBRA U BORU

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 20. DO 25. OKTOBRA U BORU

Bor, 20. oktobar – Na repertoaru bioskopa „Zvezda” u periodu od 20. do 25 . oktobra naći će se domaći filmovi „Vučje bobice” i „Komedija na tri sprata”.

Porodični film “Vučje bobice” na repertoaru bioskopa “Zvezda” od 20. do 25. oktobra u 18 časova.

SINOPSIS:

Aktuelna filmska priča odslikava stalne napore četvoročlane porodice da odgovori na brojne izazove modernog života u gradu, ujedno prikazujući i težnju onih mlađih članova da rešenje svega pronađu u smirenijem seoskom okruženju. Anđa, koja boluje od astme, i njen brat Aleksa pokušavaju da pronađu svoj put do sreće. Oni se odlučuju za beg na selo, kada sve postaje jedna avantura, puna neizvesnosti i neočekivanih obrta.

Domaći film “Komedija na tri sprata” na repertoaru bioskopa “Zvezda” od 20. do 25. oktobra u 20 časova.

SINOPSIS:

Film „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne.

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 300,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice je 250,00 dinara.  Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Telefoni za informacije su sledeći:

– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.

– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde