PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 21. DO 26. MARTA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 21. DO 26. MARTA

Bor, 21. mart – U periodu od 21. do 26. marta na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte animiranu avanturu „Baba Jaga“, domaći film „Ruski konzul“ i domaći film „48 sati i 1 minut“.

„Baba Jaga“ u 16 časova

Sinopsis: U bajkovitom kraljevstvu, u kolibi kraj močvare živi riđokosa veštica Jaga zajedno sa svojim mačkom pronalazačem i veselim kućnim vilenjacima. Da bi postala bolja veštica potrebna joj je Knjiga čarolija, koju je pre mnogo godina ukrala zla čarobnica Beladona. Jednog dana, neočekivana poseta princeze Safir nudi Jagi priliku da se obračuna sa svojim zakletim neprijateljem.

Kako je navedeno na filmskom pretraživaču i portalu IMDB, budžet ovog animiranog ostvarenja iznosio je 450 miliona ruskih rubalja, a ovaj film je zaradio oko 2,5 miliona američkih dolara.

„Ruski konzul“ u 18 časova

Sinopsis: Glavni junak filma, srpski doktor Ilija Jugović po kazni dobija premeštaj bolnicu u Prizrenu. Tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića – RUSKOG KONZULA, naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro “ Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko”. Protiv Božovića se okreću lokalni albanski moćnici, separatisti. Oni pokušavaju da isele Božovića ali u njegovu zaštitu staje doktor Jugović…

„48 sati i 1 minut“ u 20:30 časova

Sinopsis: Kada zakon od 48 sati spreči policiju da pokrene slučaj otmice deteta, ožalošćena majka pojuri u potragu po opasnim beogradskim ulicama, uprkos dejstvu psihijatrijskih lekova.

Rediteljka Sanja Rajičić / Sonja Aleksa istakla je da je velika čast raditi sa velikim glumcima, posebno na filmu koji ima za cilj da umetnost iskoristi kao sredstvo za podizanje svesti o nestaloj i otetoj deci. „U tome su pomogli naši briljantni glumci Nataša Ninković, Radivoje Raša Bukvić, Vanja Ejdus, Marina Ćosić, Klara Hrvanović, kao i preminuli glumac Marko Živić. Nebojša Glogovac nije doživeo da učestvuje u ovom ostvarenju, međutim, on je i dalje deo ove velike borbe za sigurnost naše dece. Ogromna je odgovornost bila da istinski prikažemo bol, patnju i agoniju kroz koju jedna porodica prolazi, i verujem da će publika dugo pričati o ovom filmu, nakon napuštanja sale. To i jeste poenta ovog projekta, da se pokrene priča o bezbednosti dece i da svi mi preduzmemo bar jedan korak zarad promene, a to je, za početak, da podržimo da Amber Alert (pronađi me) sistem zaživi u Srbiji, i da svim snagama spasimo i sačuvamo našu decu.“

Dodatne informacije

Neradni dani bioskopa : ponedeljak, sreda.

Cena ulaznice: 350,00 dinara
Utorak filmski dan: 300,00 dinara

Telefoni za informacije
Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde