PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA

Bor, 26. oktobar – U periodu od 26. oktobra do 1. novembra na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte animiranu avanturu “Zaleđeno kraljevstvo” i domaći triler “Čuvari formule”.

Animirana avantura “Zaleđeno kraljevstvo” u subotu (28.10.) i nedelju (29.10.) u 16 časova

SINOPSIS:

Kada novokrunisana kraljica Elsa slučajno iskoristi svoje moći da sve pretvori u led i svoj dom osudi na večnu zimu, njena sestra Ana se udružuje sa planinskim čovekom, njegovim razigranim irvasom i Sneškom Belićem u pokušaju da otope zimu.

Domaćo triler “Čuvari formule“ u dva termina: 18.00 i 20.30 sati

SINOPSIS:

U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović. Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara. Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE