PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA "ZVEZDA" OD 31. AVGUSTA DO 5. SEPTEMBRA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 31. AVGUSTA DO 5. SEPTEMBRA

ČITAJ MI!

Bor, 30. avgust – U periodu od 31. avgusta do 5. septembra na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte animiranu avanturu „Mavka“ i horor “Drakula: Buđenje zla”.

Animirana avantura “Mavka” u 19 časova

SINOPSIS:

Mavka – duša šume – suočava se sa nemogućim izborom između ljubavi i dužnosti čuvara Srca šume, kada se zaljubljuje u čoveka – talentovanog mladog muzičara Lukaša. Naša priča govori o magičnoj moći ljubavi. Ta vrsta ljubavi koja omogućava ljudskoj prirodi da pronađe magiju u sebi i otkriva sposobnosti i kvalitete koji osnažuju čoveka da dostigne ono što je moguće i da se odupre zlu i ljudskim porocima.

Horor “Drakula: Buđenje zla” u 21 čas

SINOPSIS:

Zastrašujuća adaptacija jednog jezivog poglavlja popularnog horor romana Brema Stokera “Drakula”, u režiji Andrea Ovredala. Zastrašujuća priča o trgovačkom brodu Demeter, koji je unajmljen za prevoz privatnog tereta – pedeset neoznačenih drvenih sanduka koji plove do Londona. Na tom putovanju čudni događaji zadese posadu koja pokušava preživeti okeansko putovanje, svake noći praćeni nemilosrdnom prisutnošću na brodu. Kada Demeter konačno stigne do obala Engleske, to je ugljenisana, napuštena olupina, a od posade nema ni traga.

Ponedeljak i sreda su neradni dani. Ostalim danima projekcije se održavaju u redovnim terminima.

Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara.

Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde