PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 7. DO 12. SEPTEMBRA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 7. DO 12. SEPTEMBRA

Bor, 6. septembr – U periodu od 7. do 12. septembra na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte porodični film “Velika avantura mačke Ru”, komediju “Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3” i domaći triler “Pored tebe”.

Porodični film “Velika avantura mačke Ru” u 17 časova

SINOPSIS:

Ru je živahno i radoznalo mače koje otkriva život na krovovima Pariza. Njegova sudbina se menja kada ga desetogodišnja devojčica Klemans usvoji i odvede u svoju kuću, u srcu planine. To je početak neverovatne avanture za Klemans i Ru koji odrastaju zajedno i prelaze put do misteriozne Madlen, živeći jednu divnu priču koja će ih zauvek promeniti.

Komedija “Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3” u 19 časova

SINOPSIS:

Svetski fenomen MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA, scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo dolazi u bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Pridružite se porodici Portokalos na njihovom emotivnom, urnebesnom i punom preokreta putovanju u Grčku i porodičnom okupljanju.

Domaći triler “Pored tebe” u 21 sat

SINOPSIS:

Pored tebe je direktan nastavak filmova Pored mene (2015) i Šišanje (2010). Da bi rešila misteriju nestanka druga iz razreda, tabloidna novinarka Ksenija (Mina Nikolić) će morati da uđe u mutan svet kriminala, estrade i politike, gde bivši prijatelji iz razreda odjednom postaju – osumnjičeni. Osumnjičena postaje i Ksenija, kad policijski inspektor Vuk (Branislav Trifunović) počinje svoju istragu o slučaju. Ksenija će sad morati da bira između života jedine porodice koju ima, baka Vere (Miriam Margolyes) i istine za kojom traga.

Ponedeljak i sreda su neradni dani. Ostalim danima projekcije se održavaju u redovnim terminima.

Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara.

Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde