PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 9. DO 14. NOVEMBRA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 9. DO 14. NOVEMBRA

Bor, 9. novembar – U periodu od 9. do 14. novembra na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte animiranu avanturu “Kantervilski duh“, horor film “Pet noći kod Fredija i avanturu koja ostavlja bez daha “Kapetan Marvel 2”.

Animirana avantura “Kantervilski duh” u 16 časova

SINOPSIS:

Engleska s kraja devetnaestog veka, kada naučni pronalazak donosi nove poglede na svet, moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću kako bi saznala da li je okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.

Horor film “Pet noći kod Fredija” u 18 časova

SINOPSIS:

Možete li da preživite pet noći?

Blumhaus (producenti filmova M3gan, Crni telefon i Nevidljivi čovek) fenomen zastrašujuće horor igrice pretvorio je u bioskopski doživljaj koji ledi krv u žilama i “PET NOĆI KOD FREDIJA” prenosi nam na veliko platno.

Film govori o problematičnom čuvaru koji počinje da radi u restoranu Kod Fredija. Tokom prve noći na poslu shvata da noćnu smenu neće biti lako preživeti.

Avantura koja ostavlja bez daha “Kapetan Marvel 2”  u 20 časova

SINOPSIS:

Moći Kerol Denvers se prepliću sa moćima Kamale Kan i Monike Rambo, pa su primorane da rade zajedno kako bi spasile univerzum.

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara. Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE