PočetnaIstočna SrbijaBorRepertoar bioskopa "Zvezda": OSKAR ZA DRAKULINOG POMOĆNIKA

Repertoar bioskopa „Zvezda“: OSKAR ZA DRAKULINOG POMOĆNIKA

Animirana avantura “Mačke u muzeju” na repertoaru bioskopa “Zvezda” od 27. do 30. aprila u 16 časova.

SINOPSIS:

Dok pokušava da pobegne od nadolazeće poplave mladi mačak Vinsent i njegov novi prijatelj miš Moris sakrivaju se u starom klaviru. Kada instrument iznenada završi u muzeju, Vinsent upoznaje elitni tim mačaka koji godinama čuva remek-dela od glodara i drugih štetočina. Iako godinama sanja da pronađe pravu mačiju porodicu i žudi za osećanjem pripadnosti, on ne želi da izgubi svog prijatelja koji mu je spasao život, te je Vinsent primoran da sakriva Morisa. Međutim, mišić ima jednu slabost, a to je da voli da grize najpoznatija muzejska remek-dela.

Horor film “Renfild” na repertoaru bioskopa “Zvezda” od 27. do 30. aprila u 18 časova.

SINOPSIS:

U ovoj modernoj priči o čudovištima o Drakulinom odanom slugi, Nikolas Holt (Pobesneli Maks: Autoput besa, X-Men franšiza) igra Renfilda, namučenog pomoćnika Drakule, najnarcisoidnijeg šefa u istoriji (dobitnik Oskara Nikolas Kejdž). Renfild je primoran da obezbedi plen svom gospodaru i odgovori na svaki njegov izazov, koliko god ga to ponižavalo. Ali sada, nakon vekova servilnosti, Renfild je spreman da otkrije da li postoji život izvan senke Princa tame. Kad bi samo mogao da smisli kako da okonča svoju zavisnost.

Triler: “Zli mrtvi: Buđenje”na repertoaru bioskopa “Zvezda” od 27. do 30. aprila u 20 časova.

SINOPSIS:

Kultna horor franšiza Sema Raimija vraća se u najkrvavijem izdanju na velika platna! Premisa čitavog serijala vrti se oko verzije Knjige mrtvih koja služi kao portal koji vodi u dimenziju punu demona.

Uvrnuta priča o dve otuđene sestre kreće kada Bet (Lili Salivan) poseti svoju stariju sestru Elie (Alisa Saterland) koja sama odgaja troje dece u malom stanu u Los Anđelesu. Njihovo ponovno okupljanje prekinuće otkriće tajanstvene knjige duboko u unutrašnjosti Eliene zgrade koja će omogućiti buđenje zastrašujućih demona i naterati Bet u bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koju bilo ko može da zamisli.

Neradni dani bioskopa “Zvezda” tokom praznika su: ponedeljak (01.5.), utorak (2.5.) i sreda (3.5.).

Cena ulaznice 350,00 dinara.

Blagajna bioskopa radi od 15:30 do 20 sati.

Telefoni za informacije su sledeći:

– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.

– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde