PočetnaIstočna SrbijaBorRukomet: BORANKE NADIGRALE RADNIČKOG (K) 29:24 (15:12)

Rukomet: BORANKE NADIGRALE RADNIČKOG (K) 29:24 (15:12)

Bor, 6. februar – Super Arkus rukometna ženska liga se zahuktava (13 kolo) – Bor Ziđin copper izvojevao je, proteklog vikenda, vrednu pobedu protiv ljutog rivala, Radničkog iz Kragujevca. Boranke su na svom partketu zasluženo pobedile – 29:24 (15:12) držeći ceo tok utakmice u svojim rukama ne dovodeći u pitanje osvajanje tri boda. Domaće igračice bile su u stalnom vođstvu i samo su se jedanput gošće opasno približile i to je bilo sve što su pružile pred 700 navijača u dvorani Sportskog centra „Bobana Veličković“.

U ekipi Bora istakle su se Ana Vujnović i Tamara Majkić. I golmanka Maja Dragoljubović zabeležila je deset odbrana, što je bilo dovoljno da se proglasi igračem utakmice.

Sudije Cvetković i Petrović vrlo dobro su vodile meč, dosudivši za domaće 4 (3), a za gošće 6 (3) sedmerca. Bor je imo 14, Radnički 12 minuta isključenja.

Bor Ziđin kopper igrao je u sastavu: Dragoljubović, Jonović 1, Vujnović 8, Majkić 7, Rdović 2, Lilić 2, Bogdanović 5, Tomić, Stanković, Marinović, Ristić, Petrović, Mladenović, Sujić 4, Ilić, Nikolić.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde