PočetnaIstočna SrbijaBorSedmodnevna vremenska prognoza: JESENJE NIJANSE U BORU

Sedmodnevna vremenska prognoza: JESENJE NIJANSE U BORU

Bor, 6. novembar – Sa lišćem koje lagano opada sa grana i hladnijim vetrovima, jesen je u punom jeku, a sa njom stiže i nova vremenska priča za građane Bora.

Ponedeljak – 6. novembar

Nedelju započinjemo sa promenljivim vremenom i mogućim sunčanim intervalima. Dnevna temperatura će se kretati oko 15°C, dok će noću biti svežije sa minimalnom temperaturom od 5°C.

Utorak – 7. novembar

Utorak će doneti oblačno vreme sa povremenim kišnim periodima. Maksimalna temperatura će biti oko 14°C, a minimalna temperatura noću će pasti na 4°C.

Sreda – 8. novembar

Sreda će biti oblačna sa povremenim pljuskovima. Dnevna temperatura će se kretati oko 13°C, dok će minimalna temperatura noću biti 3°C.

Četvrtak – 9. novembar

Četvrtak će doneti dalje oblačno vreme sa povremenim padavinama. Maksimalna temperatura će biti 14°C, a minimalna temperatura noću će pasti na 4°C.

Petak – 10. novembar

Vreme će ostati oblačno sa mogućim kišnim intervalima. Dnevna temperatura će dostići 15°C, dok će minimalna temperatura noću biti 5°C.

Subota – 11. novembar

Subota će biti pretežno sunčana sa povremenim oblačnim periodima. Maksimalna temperatura će biti oko 16°C, dok će minimalna temperatura noću biti 6°C.

Nedelja – 12. novembar

Sedmica se završava sa promenljivim vremenom i mogućim pljuskovima. Dnevna temperatura će biti oko 16°C, dok će minimalna temperatura noću pasti na 7°C.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde