PočetnaIstočna SrbijaBorSPECIJALISTIČKI TIMOVI MUP-A PRETRAŽILI TUNEL, PODZEMNE KANALE I ŠAHTE – NEMA TRAGOVA...

SPECIJALISTIČKI TIMOVI MUP-A PRETRAŽILI TUNEL, PODZEMNE KANALE I ŠAHTE – NEMA TRAGOVA KOJI BI UKAZALI DA JE TU BILA DEVOJČICA

Bor, 29. mart – Od utorka se traga za dvogodišnjom Dankom Ilić koja je nestala u Banjskom polju kod Bora. Specijalistički timovi MUP-a za spasavanje iz ruševina pretražili su danas tunel, podzemne kanale i šahte i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se devojčica tu nalazila. MUP nastavlja operativni rad.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila, saopštava MUP.

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde