PočetnaIstočna SrbijaBorSSP: KO TO U BORU ZAGOVARA IDEJU APSOLUTNE DIKTATURE?

SSP: KO TO U BORU ZAGOVARA IDEJU APSOLUTNE DIKTATURE?

ČITAJ MI!

Bor, 15. novembar – U saopštenju SSP Bor, koje je potpisala predsednica te stranke, Irena Živkovića, naglašeno je obraćanje gradonačelniku Bora Aleksandru Milikiću povodom istupanja odbornice iz vladajuće političke opcije na društvenim mrežama.

Gospodine Milikiću, odbornica Vaše stranke otvoreno u javnosti zagovara ideju apsolutne diktature i poručuje Boranima da im je potreban režim Severne Koreje jer će se tako naučiti da poštuju sve što vi uradite za grad.

Pre samo par dana je Vaša druga odbornica takođe javno optuživala ljude koji podržavaju opoziciju, a prijavili su se za pomoć od grada koja, kako ste rekli, pripada svim domaćinstvima u gradu.
Zato što ne reagujete na ovakva ponašanja svojih predstavnika, jedino što se nameće jeste da Vi to podržavate.
Podržavate podelu Borana tako da oni koji se usuđuju da podrže bilo koju drugu političku opciju nemaju ista građanska prava kao Vaši sledbenici.
Podržavate da svako ko se usudi da kritikuje Vaš rad treba da dobije pretnje diktaturom, što aludira na posledice koje će istrpeti.
Gospodine Milikiću, Vi ste, na moju veliku žalost, gradonačelnik svih građana Bora i tako se morate i ponašati. Nemojte više deliti Borane na politički podobne i politički nepodobne. Već dugo tako postavljate parametre za pravo na rad, bilo u javnom ili privatnom sektoru, pa smatram da apsolutna diktatura koju Vaša odbornica zagovara nije daleko.
Objasnite Vašim sledbenicima da su tu da bi služili Boranima, ne da bi njima gazdovali i ogradite se od pomenutih izjava kao što bi svako ko ima iole časti i odgovornosti.
Irena Živković
RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde