PočetnaIstočna SrbijaBorSVAKO DOMAĆINSTVO U BORU DOBIJA 15.000 DINARA NOVČANE PODRŠKE IZ GRADSKOG BUDŽETA

SVAKO DOMAĆINSTVO U BORU DOBIJA 15.000 DINARA NOVČANE PODRŠKE IZ GRADSKOG BUDŽETA

Bor, 27. septembar – Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, najavio je juče novčanu pomoć iz gradskog budžeta. Prema Milikićevim rečima, svako domaćinstvo na teritoriji grada Bora, bez obzira da li se nalazi u gradu ili selu, dobiće jednokratnu finansijsku podršku u iznosu od 15.000 dinara.

Ova potez gradske uprave ima za cilj da pruži pomoć i olakšanje građanima u teškim vremenima, a gradonačelnik je istakao da je to rezultat odgovorne politike i brige za sugrađane.

Ovih dana će biti rebalans budžeta u kojim ćemo predvideti da svako domaćinstvo na teritoriji grada Bora, bilo ono u selu ili u gradu, dobije jednokratnu finansijsku podršku od 15.000 dinara. Na teritoriji grada Bora imamo nešto malo manje od 16.000 domaćinstava i sva će dobiti po 15.000 dinara. To je ono što grad Bor i nas danas u Boru odvoja od drugih gradova u Srbiji, pre svega odgovorno vođenje grada i politike, ali i brigu o samim sugrađanima – izjavio je Milikić.

Milikić je takođe naglasio da će ova jednokratna pomoć za domaćinstva ići preko Centra za socijalni rad u Boru i da će biti postavljen poseban poziv za podnošenje zahteva, slično kao i prošle godine. Građani će morati da obezbede određenu dokumentaciju i dostave je Centru za socijalni rad. Gradonačelnik očekuje da će sredstva biti uplaćena početkom decembra meseca, nakon stupanja na snagu rebalansa budžeta.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde