PočetnaIstočna SrbijaTURISTIČKE AGENCIJE I MEDIJI IZ RUMUNIJE NA INFO TURI U ISTOČNOJ SRBIJI

TURISTIČKE AGENCIJE I MEDIJI IZ RUMUNIJE NA INFO TURI U ISTOČNOJ SRBIJI

ČITAJ MI!

Istočna Srbija, 9. novembar – Ovih dana je u poseti Donjem Milanovcu i Kladovu bila grupa turističkih agencija i medija iz Rumunije. Tokom ove Info-ture oni su se bliže upoznali sa turističkom ponudom ovog dela istočne Srbije.

Posetili su Lepenski Vir i Fetislam, obišli više objekata smeštaja, restorana, vinarija, vožnji čamaca, turističkih agencija i turističkih organizacija.

Tokom posete je održano desetak poslovnih sastanaka gde su imali prilike da direktno razgovaraju o poslovnoj saradnji sa predstavnicima turističke privrede regiona.

Predstavnici turističkih agencija iz Rumunije su iskazali posebno interesovanje za kulturni turizam i upoznavanje sa kulturnom baštinom, materijalnom i nematerijalnom.

Foto: RARIS

Zainteresovani su i za promociju i dovođenje turista iz Rumunije na manifestacije u istočnoj Srbiji.

Tokom ove Info ture je dogovoreno da se slična Info tura koja bi obuhvatila Zaječar, Negotin i Bor organizuje na proleće naredne godine.

Foto: RARIS

Ovu Info turu je organizovao RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije u saradnji sa opštinama Kladovo i Majdanpek i njihovim turističkim organizacijama i agencijama, kao i uz pomoć sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Info tura je inače dogovorena na prezentaciji turističke ponude istočne Srbije u Rumuniji, koja je održana prošlog meseca u Krajovi.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde