Ujedinjeni za pobedu Srbije: U BORU SU UGROŽENA PRIRODNA BOGATSTVA

0
87
Foto: Borske Narodne
ČITAJ MI!

Bor, 26. mart – Profesor Čedomir Čupić rekao je Boranima da imaju „dva bogatstva, prvo prirodno bogatstvo, ono koje liči na sunce i drugo ljude – 28 nacija“:

Oba ova bogatstva su ugrožena. Ugrozila ih je samovolja i jedan uzurpator koji uništava vaše prirodno bogatstvo i vas kao ljude. I to više ne smemo dozvoliti. Nemam ništa protiv stranih investitora, ali mora da se zna ko su i zašto dolaze i zašto prirodno bogatstvo ne ostaje srpsko, a ugovori moraju biti javni. Ne sme se dozvoliti sa se prirodno bogatstvo izgubi za minut, nekada je bolje i ne dirati ga – rekao je Čupić.

Dodao je da je podržao opoziciju jer zna da će se oni sutra boriti isključivo za javni interes, te poručio da je „važno izaći na izbore i poslati ovu vlast u prošlost„.

Branimir Jovančićević, kandidat liste Ujedinjeni za pobedu Srbije rekao je da parlamentarna listu koju predvodi Marinika Tepić, kao i general Ždravko Ponoš vraćaju dostojanstvo Srbiji i njenim građanima, vraćaju slobodu u kojoj će najbolji odlučivati.

A u takvom ambijentu biće potpuno normalno da se dobro definisanim strategijskim pristupom u oblasti životne sredine i njene zaštite brojni problemi reše – kazao je Jovančićević.

Imate protiv čega da glasate – protiv haosa u državi, a imate i za šta da glasate – za uvođenja reda u državi, poručio je sinoć Dragan Đilas u Boru na svečanoj konvenciji liste Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije.

Poručio je i da sada ima za šta da se glasa: – Za povećanje plata svima za 12 odsto, za garantovane otkupne cene i subvencije u poljoprivredi, za to da proizvodimo srpski traktor, da olakšamo preduzetnicima i uložimo u njih, a ne u strane investitore, za povratak u većinsko državno vlasništvo kompanija koje koriste prirodne resurse – za dobar život – kazao je on.

Izvor: Blic

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име