PočetnaIstočna SrbijaBorViše od igre: "ZIĐIN KOPER" POBEDNIK FUDBALSKOG TURNIRA

Više od igre: „ZIĐIN KOPER“ POBEDNIK FUDBALSKOG TURNIRA

Krivelj, 9. jul – U svetlu jačanja prijateljstva i komunikacije između Srbija Ziđin Koper i meštana Krivelja, na Ivanjdan (7. jula) u ovom selu organizovan je turnir u fudbalu. ️Na seoskom stadionu prijateljske utakmice odigrale su četiri ekipe:️ Srbija Ziđin Koper Bor, ️seniori FK Krivelj, Srbija Ziđin Koper Majdanpek i ️veterani FK Krivelj.

Foto: G. Tončev Vasilić, I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper

Sve četiri ekipe pokazale su zavidno fudbalsko umeće, videli smo mnogo lepih poteza. Rezultat nije bio najvažniji, ali smo veoma ponosni na našu ekipu veterana, koja je osvojila drugo mesto. Veterani su u finalu izgubili od Srbija Ziđin Koper Bor, ali su osvetlali obraz FK Krivelj – izjavio je sekretar fudbalskog kluba u Krivelju Dalibor Stanković.

Dalibor Stanković – Foto: G. Tončev Vasilić, I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper

Pobednik turnira je tim Srbija Ziđin Koper Bor, koji je u finalu pobedio veterane fudbalskog kluba Krivelj rezultatom 2:0. Treće mesto zauzeli su seniori FK Krivelj, a četvrto Srbija Ziđin Koper Majdanpek.

Pobedio je sport, pobedio je fudbal️, pobedili smo svi – kazao je pomoćnik šefa Kancelarije za ESG u Srbija Ziđin Koper Pan Bo.

Foto: G. Tončev Vasilić, I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper

Fudbal ️prevazilazi sve društvene, političke, ekonomske i jezičke barijere. Kao sport sa kojim se ljudi lako identifikuju, fudbal na terenu promoviše i jedinstvo i raznolikost. Odavno je postao metafora života i kulturni fenomen u čijem srcu su navijači.

Seniori FK Krivelj – Foto: G. Tončev Vasilić, I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper
Srbija Ziđin Koper Bor – Foto: G. Tončev Vasilić, I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper
Srbija Ziđin Koper Majdnapek – Foto: G. Tončev Vasilić, I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper
Foto: G. Tončev Vasilić, I. Mitrović/Srbija Ziđin Koper

G. Tončev Vasilić

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE