Vučić: BOR IMA SIGURNU BUDUĆNOST. DOLAZIM BRZO POSLE IZBORA U BORSKA SELA I REŠAVAMO PROBLEME!

0
379
Foto: SNS Bor
ČITAJ MI!

Bor, 28. mart – Predizborni skup SNS -a u Boru, održan juče u punoj sali Sportskog centra, protekao je u znaku govora predsednika te partije, Aleksanadra Vučića i njegovog obećanja da najkasnije deset dana nakon 3. aprila dolazi u borska sela i rešava probleme. A što se grada Bora tiče, na sigurnom je putu i sa sigurnom budućnošću.

Ziđin je najveći izvoznik u zemlji, za tri meseca biće završena nova topionica, što garantuje čistiji vazduh. Standard je danas neuporedivo bolji nego ranije. Broj automobila je uvećan za šest puta u poređanju sa periodom od pre 12 godina, prosečna zarada je 108.000 dinara, uvećan je broj zaposlenih, budžet je trostruko veći i premašuje četiri milijarde dinara. Dovodimo još jednog strateškog investitora i rešavamo nezaposlenost – istakao je Vučić dodajući da je dosta uloženo i u Kladovu, Negotinu, Majdanpeku.

Završavamo put Zaječar – Knjaževac. Istočna Srbija je biser Srbije, najlepši kraj, infrastrukturno povezaćemo je sa Beogradom, vratićemo mlade koji su odavdne otišli za poslom u inostranstvo. Za te ljude sačinićemo poseban, specijalni program…

Vučić je posebno govorio o graditeljskim poduhvatima ove vlasti, napominjući da će biti završena i saobraćajnica do Selišta.

– Nećemo da gasimo rudnik u Boru, ni ostale rudnike. Ovde je pre dolaska stranog investitora bio dug od 1,2 milijarde evra, država je stalno pokrivala troškove na desetine miliona. Neki su hteli da umesto proizvodnje bakra uzgajaju kikiriki i bambuse – podsetio je predsednik SNS – a, kako bi na kraju optmistički naglasio da “voli Bor koji se u tolikom broju odazvao da dođe na miting”.

Pristalicama naprednjaka obratila se i dr Danica Grujičić, naglašavajući da se danas više nego ikad ranije investira u zdravstvo i da ja planirano da Bor dobije novu boilnicu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име