ZAJEČARAC KRVNIČKI PRETUKAO SUPRUGU. LEKARI JOJ JEDVA SPASILI ŽIVOT!

0
119
Ilustracija: istockphoto.com
ČITAJ MI!

Zaječar, 24. maj – Slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja u Zaječaru zgrozio je Srbiju a „razlog“ koji je tome prethodio je nečuven.

Podsetimo, zaječarska policija uhapsila je meštanina D.J. (49) zbog sumnje a je počinio krivično delo nasilje u porodici i tom prilikom toliko pretukao suprugu da joj je naneo povrede opasne po život. Osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje osumnjičenom a nesrećna žena nije želela ni da ga prijavi…

Razlog svađe supružnika, koja je prethodila stravičnim batinama, zatim i mučkom prebijanju, kako Pink nezvanično saznaje, jeste “mešanje supruge u ljubavni život svog muža“ jer je on imao ljubavnicu?!

Međutim, sve se saznalo kada su u zaječarski Zdravstveni centar dvojica rođaka ispod ruke doveli meštanku K.R. (47).

Ona je jedva hodala savijena od bolova u stomaku. Odmah su je lekari primili, pregledali i ustanovili da je nesrećnoj ženi prsla slezina.

Lekari su u razgovoru sa njom saznali su šokantne stvari. Ispričala je da ju je muž krvnički pretukao pre tri dana, da od onda ima bolove koji su postajali sve nesnosniji, ali da nije htela da zove policiju i prijavi ga. Nju je muž udarao i šutirao po celom telu i pri tom je nazivao pogrdnim imenima.

Nesrećnu ženu su odmah spremili za operaciju, i uspeli da joj spasu život. Ona se sada dobro oseća, leži u bolnici, a malo je nedostajalo da premine od posledica batina.

Medicinsko osoblje je, po službenoj dužnosti, moralo da prijavi muža nasilnika. Ubrzo ga je policija našla i uhapsila.

Napominemo da je nasilje nad ženama često u Srbiji. Pre samo dva dana surovo je pretučena i trudnica u Trgovištu. Nju je muž, zbog sumnje da ga vara, udarao pesnicama po čitavom telu, a udarce je primila i u stomak.

Izvor: Republika

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име