ZIĐIN POMAŽE AMBULANTU U BUČJU

0
73
Foto: D.Lilić Petrović/SZC
ČITAJ MI!

Bor, 6. januarSerbia Zijin Copper još jednom je pozitivno odgovorila na molbu Mesne zajednice Bučje, koja je ovoga puta bila vezana za nabavku medicinske opreme. Seoskoj ambulanti doniran je savremeni EKG aparat, a dobri domaćini su, uz srdačnu zahvalnost, za goste tim povodom priredili mali prijem.

Saradnja sa kompanijom je dobra, uvek imaju sluha da saslušaju naše probleme i izađu nam u susret kako bi život meštana Bučja bio kvalitetniji. EKG aparat mnogo će značiti seoskoj ambulanti koja radi dva puta nedeljno i meštanima omogućava da brže dođu do zdravstvene zaštite, naročito onim starijima. Bučje ima 600 stanovnika i kvalitet života u selu poboljšan je korektnom saradnjom sa kompanijom, a nadam se da će u budućnosti biti još uspešnija oko rešavanja svih egzistencijalnih pitanja – rekao je predsednik Saveta ove mesne zajednice Danijel Petrović.

Foto: D.Lilić Petrović/SZC

Pored EKG aparata donirane su i podne obloge za prostorije mesne zajednice, tako da ukupna vrednost ove donacije iznosi nepunih 300 hiljada dinara. Iz kompanije poručuju da je ovo znak prijateljstva i da se meštani Bučja ne ustručavaju da zatraže podršku Zijina u svakom trenutku.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име