PočetnaIstočna SrbijaBorBor: POZORIŠNA PREDSTAVA "PRISTANAK"

Bor: POZORIŠNA PREDSTAVA „PRISTANAK“

ČITAJ MI!

Bor, 11. novembar – Pozorišna predstava “Pristanak” engleske autorke Nine Rejn u izvođenju Ateljea 212 biće odigrana pred borskom publikom u ponedeljak 20. novembra na sceni Muzičke škole sa početkom u 19 časova. Cena ulaznice je 1000 dinara. Prodaja ulaznica na blagajni Ustanove “Centar za kulturu grada Bora” od 15. novembra radnim danima od 8 do 14 časova, a na dan predstave (20.11.) od 8 do 19 časova.

Komad “Pristanak” u režiji Nebojše Bradića je prvo predstavljanje ove značajne savremene autorke našoj publici. Zašto je pravda slepa? Da li je uvek nepristrasna? Ima li često sužene vidike? To su neka od pitanja koje postavlja novi komad “Pristanak”.

Advokati, koji su istovremeno prijatelji, zauzimaju suprostavljene strane u slučaju silovanja. Glavni svedok je žena-žrtva, čiji je život naizgled veoma daleko od njihovih.
Međutim, turbulentna dinamika i turobnost njenog života neprimetno se preliva u odnose između rivala na poslu i prijatelja, njihove sudbine se zapliću i menjaju pod paljbom kompetitivnih verzija istine.


Pristanak, moćna, bolna, ali i zabavna drama u režiji proslavljenog Nebojše Bradića proverava dokaze sa svake strane i dovodi grčku boginju Nemezis u savremeni kapitalistički svet da nepogrešivo usmeri svoju pravednu srdžbu i podeli svima ono što im pripada.

Reditelj: Nebojša Bradić

Igraju: Bojan Žirović, Tamara Dragićević, Marko Grabež, Branislav Trifunović, Jovana Gavrilović, Jelena Stupljanin, Sofija Juričan/Anica Dobra

Telefon za informacije 030/424-546.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde