PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ

ČITAJ MI!

Ovnove čeka izazov, Rakove nesuglasice, Škorpije problemi u komunikaciji

Ovan

Početak novog posla ili uspostavljanje novog ogranka poslovanja može obeležiti ovaj dan. Pred vama je izazov nepoznatog. Pažljivo birajte reči danas, jer je velika mogućnost da ne budete shvaćeni onako kako bi trebalo. Glavobolja.

Bik

Negativno naelektrisanje na poslu može stvoriti jedan problematičan saradnik. Razmišljate o tome da prekinete svaku komunikaciju sa njim. Ljubavna avantura sa osobom iz drugog grada ili iz inostranstva predstavlja dominantnu temu ovog perioda. Upala krajnika.

Blizanci

Višestruki poslovni sastanci mogu vas danas potpuno iscrpeti. Međutim, uspešno ćete zaključiti ugovor o novom poslovanju. Osećate zamor u vezi sa partnerom, a rutinu najmanje podnosite na emotivnom planu. Razmišljate o tome kako da vratite stari žar u vezu. Glavobolja.

Rak

Radite na uspostavljanju savršene organizacije za vaše buduće poslovanje. Ključ uspeha je u tome da oko sebe okupite pouzdane ljude. Nesuglasice sa ukućanima mogu eskalirati u pravcu većeg konflikta. Neko od vas će morati da popusti. Osećate znažan bol na potiljku, obavezan je odlazak kod lekara.

Lav

Ovaj dan proteći će u znaku proširenja kruga saradnika, a poseban uspeh vas očekuje ukoliko se bavite građevinom, prosvetom ili trgovinom. Ovaj dan sadrži atmosferu sudbinskog susreta i ljubavi na prvi pogled. Potencijalnog partnera možete upoznati preko prijatelja. Bolovi u kolenu.

Devica

Povoljni aspekti u vašem znaku doneće vam priliku. Ovo je pravi period za realizaciju vaših najviših ciljeva. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma privlačno osobu na nekim kraćim putovanjima.: Muče vas alergije.

Vaga

Nezaposlene Vage mogu da dobiju veoma privlačnu poslovnu ponudu. Pa ipak, budite oprezni jer postoji mogućnost da dobijete lažna obećanja. Različita gledišta između vas i partnera mogu se direktno suprotstaviti i doneti vam trajno zahlađenje. Variranje pritiska.

Škorpija

Loši aspekti mogu vam doneti problemi u komunikaciji u najširem smislu te reči. To vam može doneti zastoj u pregovorima ili blokadu prilikom obavljanja radnih zadataka. Nepovoljni aspekti u vašem znaku donose negativno naelektrisanje između vas i partnera. Moguće su ljubomorne scene. Problemi sa usnom dupljom, moguća je pojava candide.

Strelac

Dominantnu atmosferu ovog dana predstavljaju poslovni sastanci i kraće putovanje. Veoma je važno da načinite prvi korak u realizaciji vašeg poslovnog plana. Ljubavna avantura na kratkom putovanju sa osobom koja je pomalo neobična i ekscentrična. Bolovi u kolenima.

Jarac

Završni radovi na organizaciji i uvođenje novih metoda poslovanja predstavljaju okosnicu ovog dana. Ostvarićete veliki korak napred u karijeri. Načinite prvi korak u pravcu osvajanja osobe koja vam se već dugo dopada. Videćete – rizik će vam se isplatiti. Loša cirkulacija.

Vodolija

Vaš entuzijazam i optimizam su prosto zarazni. Unosite pozitivnu atmosferu u radnu sredinu i kolege vas prepoznaju kao značajnu podršku. Vodolije koje su slobodne danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja ili kolega na poslu. Nervoza.

Ribe

Ribe danas očekuje uspeh u okviru oblasti informatičke tehnologije. Nezaposlene Ribe mogu da nađu dobar posao preko interneta. Ribe koje su u vezi danas mogu biti iznenađene ljubomornim scenama od strane partnera. Pad imuniteta.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde