PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART

Lav usamljen, Devica odlučna, Strelac moćan u svemu, Bik uporno tera po svome

Ovan

Saradnja sa prijateljima može da se pokaže kao izvanredna ideja koja vam može doneti veliki finansijski uspeh. Ovaj dan može doneti posebnu harmoniju i toplinu u vaš dom, pa će Ovnovi koji su u braku posebno uživati u izuzetnoj harmoniji koja će ispunjavati njihov dom i odnos sa partnerom. Variranje pritiska.

Bik

Dragi Bikovi moraćete da naučite da radite u pomalo vanrednim okolnostima. Za ovaj dan takođe pripremite rezervni plan, jer postoji mogućnost zakašnjenja u nekim isplatama koje mogu biti važne za vaše dalje poslovanje. Bikovi koji su u braku ili u vezi danas uživaju u posebnoj harmoniji i jednoj lepoj porodičnoj atmosferi s partnerom. Dobro se osećate.

Blizanci

Danas vas očekuje važan poslovni sastanak sa pretpostavljenima, a budući da uživate posebnu naklonost planeta, ovo je pravi trenutak da tražite povišicu. Slobodni Blizanci danas mogu da se nađu u dilemi, da li je to ona prava osoba sa kojom mogu da uđu u neku ozbiljniju priču ili će sve ostati na nivou jedne lepe avanture. Osetljivost stomaka.

Rak

Vaša intuicija dostiže maksimum, zato je važno da danas poslušate pre svega glas intuicije i uđete čak i one poslovne poduhvate koji podrazumevaju jednu dozu rizika. Vaša glad za ljubavlju se pojačava, kao i potreba za nežnošću, a to će rezultirati lepim i harmoničnim trenucima sa partnerom, prepunim izlivima ljubavi i nežnosti. Promenite režim ishrane.

Lav

Ovaj dan može vam doneti nepredviđene prepreke. Ne savetuje vam se da ulazite u rizične investicije, jer nemate uvid u celokupnu sliku. Pred vama je jedan romantičan period sa partnerom, sa daljom tendencijom zbližavanja. Dobro se osećate.

Devica

Vaše analitičke sposobnosti doći će do izražaja, tako da ćete uspeti da se odlučite za najbolju poslovnu ponudu koja vam donosi najveću perspektivu u budućnosti. Device koje su u vezi a koje nisu zadovoljne nekim aspektima svog odnosa sa partnerom, danas imaju posebnu podršku planeta da to poprave zajedničkim naporima. Osetljivost grla.

Vaga

Ovaj dan može vam doneti izvanredne poslovne rezultate zbog kojih možete biti pohvaljeni od strane pretpostavljenih. Slobodne Vage očekuje flert na poslu, a postoji mogućnost jedne pomalo delikatne situacije, jer mi se može udvarati neko od njihovih nadređenih. Vage koje su u vezi očekuje kratko i veoma lepu i uzbudljivo putovanje zajedno sa partnerom. Pad imuniteta.

Škorpija

Očekuje vas proširenje poslovne saradnje, a posebno unosnom mogla bi da se pokaže upravo saradnja sa inostranstvom. Škorpije danas očekuje mogućnost ulaska u tajnu vezu. Planete vam pružaju punu podršku za novo poglavlje na ljubavnom planu. Dobro se osećate.

Strelac

Primena novih metoda rada i inovativnost predstavljaju recept za vaš uspeh u daljoj budućnosti. Atmosfera na ljubavnom planu danas je prepuna strasti, a vama će se pružiti prilika da uđete u vezu koja se zasniva daleko više na fizičkoj privlačnosti. Bolovi u kukovima.

Jarac

Problemi na poslu se mogu pojaviti u okviru međuljudskih odnosa, atmosfera povremeno može kulminirati u vidu većih verbalnih konflikata. Zadržite diplomatski stav i držite se podalje od svega. Jarčevi koji su u braku danas mogu da uđu u verbalni konflikt sa partnerom. Loša cirkulacija.

Vodolija

Vodolije danas moraju da budu oprezne, jer se dosta stvari odvija iza njihovih leđa. Reč je o tome da jednostavno nemaju uvid u celu sliku, pa je u skladu sa tim teško da zauzmu ispravan stav. Slobodne Vodolije danas mogu da se nađu u dilemi između dve osobe koje im se podjednako dopadaju, ali na različit način. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Nepredviđene okolnosti mogu da se sastoje u pomeranju zadatih rokova, pa ćete taj problem moći da rešite jedino timski. Ljubavna avantura može da obeleži ovaj dan. Poznanstvo sa jednom zanimljivom osobom u znaku Vodolije može da se pretvori u mnogo više od običnog flerta. Problemi sa venskom cirkulacijom.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde