PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR

ČITAJ MI!

Bik se odlično oseća, Blizanci zadovoljni zaradom, Vaga uživa u ljubavi

OVAN

Uspećete da ostvarite ono što ste planirali. Današnji dan vam je generalno jako povoljan za posao. Moguće je da niste sigurni u osećanja osobe koja vam se dopada i da još uvek balansirate. Prijala bi vam šetnja.

BIK

Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije, pa povedite računa. Potrudite se da sami ne pravite veće probleme. Spremni ste da pokažete iskrena osećanja prema svom partneru. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Dolazi vam značajno poboljšanje kada je u pitanju posao. Bićete zadovoljni i zaradom koju ostvarujete na ovom polju. Ukoliko ste imali neke probleme sa nepoverenjem, sada ćete uspeti da razjasnite sve. Vežbajte i trenirajte.

RAK Nemate dovoljno poverenja saradnike kojima ste okruženi na ovom polju. To vam stvara osećaj pritiska. Posvećeni ste voljenoj osobi i radite na tome da vaš odnos dodatno ojača. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Ukoliko sarađujete sa Škorpijom ili Ribom bićete zadovoljni. Uskoro vam dolazi prilika za poboljšanje zarade. Povoljan je dan za ostvarenje prisnije komunikacije sa osobom koja vam se dopada. Generalno se dobro osećate.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati dosta sreće kada je u pitanju poslovno polje. U novom partneru imate sve ono što vam bivši nije pokazivao do sada. Imate utisak da ste našli sreću. Povedite računa o srcu.

VAGA

Moguće je da niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da smatrate da je rešenje promena posla. Partner vam je maksimalno posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Povedite računa o kolenima.

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana nemojte da očekujete važna poslovna dešavanja. Sve će ići nekako usporeno. Da biste nastavili dalje ka novim poznanstvima, potrebno je da stavite konačnu tačku na prošlost. Manji problemi sa stomakom.

STRELAC

Ako se maksimalno posvetite poslu bićete uspešni. Mnogo toga sada zavisi samo od vas. Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom koja vam pokazuje svoju posvećenost, privrženost. Povedite računa o sinusima.

JARAC

Maksimalno ste posvećeni polju zarade i jako vam je važno da stabilizujete svoju materijalnu situaciju. Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u znaku Riba ili Lava, neće vam biti lako da je osvojite. Promenljivi hormoni.

VODOLIJA

Nemojte da brzate danas. Lako biste mogli da donesete neku sasvim pogrešnu odluku na ovom polju. Moguće je da ćete biti malo razočarani kada je ljubav u pitanju. Pokušajte da ne paničite. Odmarajte što više.

RIBE

Ostajete dosledni svojim principima i iz tog razlogaa vas vaše poslovno okruženje jako poštuje i ceni. Pred vama je poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam otvori neke nove horizonte. Imate višak energije!

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde