PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOPA ZA 21. MAJ

DNEVNI HOROSKOPA ZA 21. MAJ

ČITAJ MI!

Vaga uživa u životu, Devica odmara mozak, Stelac ulaže napor u spletke

Ovan

Uspeh ovog dana u potpunosti će zavisiti od toga koliko će uspešni biti vaši pregovori sa saradnicima. Unapređenje finansijske situacije. Strasna ljubavna avantura sa jednom osobom u znaku Vage ili Bika može se pretvoriti u nešto mnogo ozbiljnije. Unosite više vode, dehidrirali ste.

Bik

Ovaj dan doneće vam napredak na finansijskom planu. Nezaposlene Bikove očekuje dobra poslovna ponuda. Nepoverenje partnera može danas zadavati glavobolju Bikovima. Potrudite se raščistite stvari s partnerom. Glavobolja.

Blizanci

Dominantna atmosfera danas može biti nervoza zbog vesti koje očekujete od poslovnog saradnika. Kraj dana prolazi u znaku uspeha. Početak nove ljubavne veze može vam doneti komplikacije, jer osoba nije slobodna. Nervoza stomaka.

Rak

Uspeh očekuje Rakove koji se bave izdavaštvom ili sarađuju sa inostranstvom. Neko od vaših bliskih saradnika ponaša se nepouzdano i razmišljate o prekidu saradnje. Rakovi koji su u vezi razmišljaju o ozvaničenju svoje veze. Razmišljate o zasnivanju porodice. Važno je budete aktivniji.

Lav

Finansijska situacija predstavlja okosnicu svih zbivanja na poslovnom planu. Potpisivanje ugovora i sređivanje papirologije predstavljaće dominantnu temu. Danas je moguća ljubavna avantura sa osobom u znaku Vage ili Vodolije. Unesite više vitamina i minerala.

Devica

Finansijski uspeh očekuje Device koje se bave pisanjem ili izdavaštvom. Ukoliko planirate da idete u inostranstvo da radite, pred vama se otvara put. Slobodne Device mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Raka ili Vodolije. Pad imuniteta.

Vaga

Pozitivna energija sve vreme osvetljava vaš sektor finansija. Uprkos tome, vaši odnosi sa saradnicima mogu biti problematični. Partner vam ne posvećuje dovoljno pažnje i vi se osećate zapostavljenim. Prekinite nit nesporazuma. Nervoza.

Škorpija

Poslovni saradnik vas je držao u nedoumici do poslednjeg trenutka. Uprkos nervoznoj atmosferi, na kraju dana bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Problem sa partnerom sastoji se u tome što oboje previše radite. Izdvojite vreme koje ćete posvetiti jedno drugom. Odlično se osećate.

Strelac

Nestabilna atmosfera u okviru poslovne saradnje konačno se bliži svom epilogu. Danas možete prekinuti jednu i započeti drugu, novu poslovnu saradnju. Problemi u vezi sa partnerom tiču se gubitka poverenja. Rešenje ćete pronaći samo otvorenim i iskrenim razgovorom. Nemate većih tegoba.

Jarac

Poslovno putovanje vam može doneti značajno proširenje kruga saradnika. Ovaj dan može vam doneti značajna poznanstva za razvoj daljeg poslovanja. Slobodnim Jarčevima predstoji početak ljubavne veze sa osobom u Vodolije ili Raka. Spazam mišića, pojačajte magnezijum.

Vodolija

Vodolije koje se bave komunikacijama ili nekom umetnošću očekuje poseban uspeh, kao i priznanja od strane nadređenih i saradnika. Poslovna ponuda iz inostranstva može biti primamljiva. Vodolije koje su u vezi ozbiljno razmišljaju o zasnivanju porodice i proširenju porodice. Nezadovoljni ste, neraspoloženi, a da nemate pravi razlog za takvo stanje.

Ribe

Prethodni period doneo vam je niz nepredviđenih okolnosti u okviru poslovne saradnje. Radili ste pod pritiskom, ali danas ćete videti prve pozitivne rezultate.Nova ljubavna veza zasnovana je više na strasti nego na emocijama, ali to odgovara vašem trenutnom raspoloženju. Učestala glavobolja.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde