PočetnaIstočna SrbijaBorFudbal: BOR POBEDIO U GOSTIMA, TIMOK DEKLASIRAO SLATINU

Fudbal: BOR POBEDIO U GOSTIMA, TIMOK DEKLASIRAO SLATINU

Bor, 12. septembar – U četvrtom kolu fudbalske zone Istok ljuti rivali i prvi susedi – Bor i Timok pobedili su: „rudari“ su nadigrali Lužnicu, Timok je na domaćem terenu deklasirao Slatinu – 5:0. Od timočkih klubova najbolje je prošao negotinski „Hajduk Veljko“ – minimalna pobeda u gostima od 1:0 protiv Jedinstva i tri sigurna boda za vrh tabele mnogo vrede. Zlot je kod kuće pretrpeo debakl – 5:0 za odličnu ekipu „Rajka Mitića“.

Negotinci vode na tabeli sa deset, a sledede sa bodom manje Timok, Bor i Branik. U sledećem kolu narednog vikenda Bor je domaćin kladovskom Brodoremontu, Slatina dočekuje Jedinstvo, Zlot gostuje Trebiču, a „Hajduk Veljko“ na svom stadionu dočekuje uvek spremnog Balkanskog.

Tek je početak, snage se odmeravaju, ali je sigurno da će Zlot i Slatina imati velikih muka da sačuvaju sadašnji status. U ovom času oni su pri samom dnu tabele, a naredne utakmice pokazaće koliko i šta zaista mogu. Bor 1919. i Timok 1919., prema očekivanjima, boriće se za vrh, mada se neće lako predati ni ubojita ekipa „Hajduk Veljka“. Prvenstvo će, najviše zbog timočkih zonaša, već najesen poprimiti žestoku borbu za najviši plasman. Čini se da podmlađena ekipa zaječarskog Timoka najviše obećava i da će, uz Bor, voditi glavnu reč za ulazak u viši rang.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde