HOTEL „JEZERO“ NA BORSKOM JEZERU IDUĆE SEZONE U PUNOM SJAJU

0
348
Hotel "Jezero" - Foto: Borske Narodne
ČITAJ MI!

Bor, 14. septembar – Hotel „Jezero“ sa četiri zvezdice na Borskom jezeru ponovo će od iduće sezone zablistati u starom sjaju uz popravke i neophodnu modernizaciju. To je siže infromacije objavljene u poslednjem broju glasila kompanije Ziđin, listu „Kolektiv“. Još se napominje da hotel jedno vreme, najviše zbog promene vlasništva i korona virusa, nije bio otvoren za turiste. Od Dana rudara Srbije, 7. avgusta, „Jezero“ je ponovo pristupačno gostima iz zemlje i sveta koji su se interesovali za odmor i letovanje na Borskom jezeru.

Najpre smo krenuli od popravki u sobama, a potom na uređenju okoline i hotelske plaže. Do nove sezone (uobičajeno je da počinje od 1. maja i tradicionalnog Prvomajskog uranka) završićemo modernizaciju i dočekati goste u još lepšem ambijentu. Jer, Borsko jezero je ostalo u prijatnom sećanju mnogim turistima, mada ima i novih gostiju kojima je ovaj kraj zanimljiv i nepoznat – izjavili su u menadžmentu „Jezera“ .

Očekuje se da i grad Bor i kompanija Ziđin, kao i vlasnici ostalih turističkih objekata, u prvom redu kampa i smeštajnih kapaciteta, pomognu u stvaranju još boljih uislova za turiste iz zemlje i sveta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име