Knjaževac: KONKURS ZA NAJLEPŠI SLAVSKI KOLAČ

0
19
Foto: Zavičajni muzej Knjaževac
ČITAJ MI!

Knjaževac, 15. decembar – Zavičajni muzej Knjaževac priprema tradicionalni „Dečiji likovni salon Sv. Sava“ koji će 27. januara 2022. godine biti održan po trideseti i prvi put.

Dečiji likovni salon Sv. Sava Zavičajnog muzeja Knjaževac uspešno se realizuje već tri decenije. U tom periodu dodeljene su brojne nagrade i otkriveni mladi talenti među knjaževačkim mališanima i omladinom. I ove godine Zavičajni muzej Knjaževac raspisuje konkurs za najuspešnije dečije likove radove i slavske kolače.

Pozivamo Vas da i ove godine učestvujete na konkursu za najuspešniji likovni rad u okviru 31. dečijeg likovnog salona Sv. Sava. Tema je kao i prethodnih godina slobodna.

U skladu sa novim terminom i trajanjem zimskog raspusta, ove godine konkurs za Dečiji likovni salon Sv. Sava raspisujemo nešto ranije nego inače.

Odabrane radove treba dostaviti najkasnije do četvrtka 30. decembra ove godine do 14 časova.

Obzirom na epidemiološku situaciju i mere koje sprovodimo u cilju sprečavanja širenja epidemije, molimo Vas da radove dostavite lično, ili delegirate jednu do dve osobe koja će dostaviti radove u ime grupe ili odeljenja, uz poštovanje propisanih mera i obavezno nošenje zaštitne maske. Takođe, i ove godine moguće je fotografije radova ili skenirane radove dostaviti i elektronskom poštom na adresu muzeja muzejknjazevac@gmail.com u navedenim rokovima sa neophodnim podacima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име