PočetnaIstočna SrbijaNOVOGODIŠNJI KONCERT "IVANA PETERS I DECA KLADOVA"

NOVOGODIŠNJI KONCERT „IVANA PETERS I DECA KLADOVA“

Kladovo, 23. decembar – Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo, pod pokroviteljstvom Opštine Kladovo, sa zadovoljstvom najavljuje novogodišnji koncert pod nazivom „Ivana za decu“, koji će se održati u utorak, 26. decembra, s početkom u 18.00 časova. Mesto dešavanja je centar grada, odnosno plato Doma omladine.

Ovaj jedinstveni događaj donosi uzbudljiv spoj muzičkog talenta Ivane Peters Pavlović, poznatije kao Ivana Negativ, i veselih glasova dece iz Kladova koji će nastupiti kao prateći hor. Koncert je deo bogatog programa prazničnih manifestacija koje Biblioteka „Centar za kulturu“ organizuje kako bi ulepšala praznično raspoloženje svim sugrađanima.

Ivana Peters Pavlović, poznata po svojoj izuzetnoj muzičkoj karijeri, stekla je popularnost kao članica grupe Tap 011, snimivši tri albuma sa nezaboravnim hitovima poput „Zbog tebe,“ „Vuk,“ „Televizor,“ „Bunda,“ „Okreni broj 95“ i drugih. Nastavljajući svoj put, Ivana je takođe ostvarila četiri albuma sa grupom Negativ pre nego što je krenula u solo vode.

Neretko se posvećuje muzici za najmlađe, pružajući im nezaboravne trenutke radosti uz pesme koje su obeležile generacije.

Koncert „Ivana za decu“ obećava da će pružiti nezaboravno iskustvo za celu porodicu. Pozivamo sve mališane, roditelje, bake i deke, kao i sve ljude dobre volje, da nam se pridruže i uživaju u prazničnom duhu koji će nam doneti Ivana Peters i deca iz našeg grada.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE