PočetnaVestiEkologijaRARIS: JAVNI UVID - IZVEŠTAJ O STRATEŠKOJ PROCENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

RARIS: JAVNI UVID – IZVEŠTAJ O STRATEŠKOJ PROCENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

ČITAJ MI!

Istočna Srbija, 24. decembar – Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije – RARIS, u ime Gradova Zaječar i Bor i Opština Boljevac, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac, u skladu sa članom 19. Zakona o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu („Sl. glasnik RS“, br. 135/04 i 88/10).

Obeveštava o izrađenom nacrtu Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Boljevac, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac

Obaveštava se javnost da je Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu izradio nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Boljevac, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac.

Javni uvid u sadržinu Izveštaja može se izvršiti tokom 30 dana počev od dana obaveštavanja, najkasnije do 25. januara 2023. godine.

Tokom trajanja javnog uvida zainteresovana javnost može pismeno dostaviti mišljenje o nacrtu Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Boljevac, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac, na adresu: Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije – RARIS, Trg oslobođenja 1, 19000 Zaječar ili putem mejla office@raris.org

Nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu možete preuzeti OVDE.

RELATED ARTICLES

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde