PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA "ZVEZDA" OD 15. DO 20. FEBRUARA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 15. DO 20. FEBRUARA

Bor, 16. februar – U periodu od 15. do 20. februara na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte porodičnu avanturu “Škola magičnih životinja 2” i domaći film “Sunce mamino“.

Porodična avantura “Škola magičnih životinja 2” u 18 sati: 

Sinopsis:

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2 je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

Domaći film „Sunce mamino“ u 20 sati:

Sinopsis:

Relja, romantični sedamnaestogodišnjak, organizuje sahranu svoje bake kada shvati da je to način da smuva devojku u koju je zaljubljen. „Sunce mamino“ je topla i melanholična ljubavna komedija o odrastanju tinejdžera na ulicama i krovovima Beograda u kojoj naš protagonista, Relja Noveski, manevriše između ljubavi i smrti.

Dodatne informacije

Neradni dani bioskopa : ponedeljak i sreda

Cena ulaznice: 350,00
Utorak filmski dan: 300,00
Telefoni za informacije
Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde