PočetnaIstočna SrbijaBorREPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 30. MAJA DO 4. JUNA

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 30. MAJA DO 4. JUNA

Bor, 30. maj – U periodu od 30. maja do 4. juna na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte porodičnu avanturu „Garfild“, triler „Noćni čuvar: Demoni su večni“ i akciju „Ubica“.

„Garfild“ u 16 časova

Sinopsis

Nakon što se njegov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promeni kada ga poseti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gde će naučiti nešto potpuno neočekivano…

„Noćni čuvar: Demoni su večni“ u 18 časova

Sinopsis

Martinova ćerka Ema počinje da radi kao noćna čuvarka kako bi saznala šta se zaista desilo njenim roditeljima pre skoro trideset godina. Susret sa Vermerom u njegovoj zatvorskoj ćeliji budi ovog serijskog ubicu iz kome i započinje niz sudbonosnih događaja.

„Ubica“ u 20 sati

Sinopsis

Ričard Linklejter, reditelj nominovan za Oskara, predstavlja nam svoje najnovije ostvarenje, u kome glavnu ulogu tumači zvezda neo noar filmova, Glen Pauel. On glumi Garija Džonsona, profesora koji drži do strogih principa i koji radi kao lažni ubica u policijskoj upravi u Nju Orleansu.

Prirodno nadaren da se prilagodi različitim okolnostima i ličnostima, kako bi se približio očajnim ljudima koji se nadaju da će uz njegovu pomoć moći da se osvete svojim neprijateljima, Gari upada na moralno sumnjivu teritoriju, kada ga privuče jedan od potencijalnih kriminalaca, prelepa mlada žena po imenu Medison (Adrija Arjona).
Kada se Medison zaljubi u jednu od Garijevih ličnosti kao ubice, misterioznog i seksi Rona, njihova strasna afera pokrenuće lančanu reakciju pretvaranja, obmane i podizanja uloga.
Ova pametna egzistencijalna komedija o identitetu i seksi, uzbudljivim i konstantno iznenađujućim užicima, inspirisana je neverovatnom istinitom pričom.

Dodatne informacije

Neradni dani bioskopa : ponedeljak, sreda.

Cena ulaznice: 350,00 dinara
Utorak filmski dan: 300,00 dinara

Telefoni za informacije
Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde