Rukomet: BORSKE KADETKINJE DRUGE U SRBIJI

0
18
Foto arhiv: Borske Narodne
ČITAJ MI!

Šabac, 6.jun – Borske rukometne kadetkinje (do 16 godina) izborile su drugo mesto na državnom prventsvu u Šapcu od 3. do 5. juna. One su u finalnom meču protiv raspoložene ekipe “Srema” iz Sremske Mitrovice poražene sa 30:21 (15:9). Treća je ekipa niškog “Železničara” izbiorivši pobedu nad šabačkim “Medicinarom” – 23:16 (11:9).

Za najbolju mladu rukometašicu na turniru izabrana je Nataša Ćetković iz ekipe “Srema”.

U idealnom timu ovog takmičenja je i desno krilo “Bora” Zijin Copper, Natalija Jonović.

U ovogodišnjem kadatskom prvenstvu Srbije učestvovalo je 12 ekipa. Pvi je “Srem” drugi “Bor”, treći “Železničar”, četvrti “Merdicinar”.

Uspeh mladih Boranki utolkiko je značajniji kada se zna da je Crvena zvezda peta, Vojvodina šesta, Beograd sedmi. Aranđelovački Bakment je tek deveti.

Ženski rukometni klub Bor, na čelu sa senirskom, superligaškom ekipom, već duže vreme je najuspešnija sportska organizacija u gradu bakra. I ovaj, poslednji uspeh u Šapcu, gradu rukometa, samo je potvrda da entuzijazam i uporan, stručni rad daju rezultate. Zato je i neophodno da se grad na čelu sa Sportskim savezom još više pobrine za ovaj klub koji u svojim redovima ima i jednog od najboljih srpskih rukometnih stručnjaka, dokazanog trenetra Barbulovića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име