PočetnaIstočna SrbijaBorSkupština grada Bora: NOVI DIREKTORI TOPLANE, "3. OKTOBRA", SPORTSKOG CENTRA I...

Skupština grada Bora: NOVI DIREKTORI TOPLANE, „3. OKTOBRA“, SPORTSKOG CENTRA I – PRODAJA STRANCIMA GRADSKOG ZEMLJIŠTA

Bor, 19. maj – Odbornici Skupštine grada Bora, na današnjoj sednici (petak, 19.maj), odlučivaće, pored ostalog, i o predlozima za nove direktore pojedinih komunalnih preduzeća. U JKP Toplana dosadašnji v.d. direrktor Dragan Veličković nije se javio na konkurs, a na to mesto predložen je član Gradskog veća, inž. Igor Janković. Ostavku je podnela direktorica Sportskog centra, Bojana Dlbokić Dubočanin, a predlog je da novi direktor bude profesor fizičke kulture i svetski priznati fudbalski trener, Zaviša Milosavljević. Umesto Radmila Guševca (podneo ostavku) u JKP „3. oktobar“ predložen je član Gradskog veća, dipl. inž. Nenad Kračunović.

Nesumnjivo je da će odbornici najviše vremena potrošiti kada se bude raspravljalo o predlogu da se pet hektara gradskog, građevinskog zemljišta proda stranoj kompaniji BIG Fešn za blizu 300 miliona dinara. Prodavac biće dužan da ceo prostor kod Sportskog centra sa stadionom „Rudara“ i još nekim objektima – poruši.

Biće reči i o oduzimanju prava korišćenja prostorija Doma kulture nekadašnjem ŠRIF-u, danas privatnoj TV firmi. Na dnevnom redu je i debata o radu komunalnih preduzeća u 2022. godini.

Sednica poičinje u 9 sati uz direktan prenos TV Bor.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde