PočetnaHoroskopDNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ

Blizanci mogu danas da zaključe važan posao

Ovan

Akcenat ovog dana je finansijama. Početak nove saradnje sa osobom u znaku Blizanaca ili Device pokazaće se kao odlično rešenje na dugoročnom nivou. Novo poznanstvo može se lako pretvoriti u strasnu ljubavnu avanturu. Puni ste energije.

Bik

Obnavljanje stare poslovne saradnje i početak privatnog biznisa doprineće vašem osećaju sigurnosti. Stabilizacija na finansijskom planu. Romantično veče sa partnerom doprineće tome da zaboravite ranije nesporazume. Glavobolja.

Blizanci

Blizanci mogu danas da zaključe važan posao. Akcenat ovog dana je na sklapanju ugovora o dugoročnoj saradnji. Početak nove ljubavne veze sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Slabo se krećete.

Rak

Ovaj dan može vam doneti obnavljanje neke stare saradnje. Rakovi koji se bave privatnim biznisom postići će veliki finansijski uspeh. Vaš odnos sa partnerom ispunjen je posebnim osećanjima i uživate u razmeni nežnosti. Reagujete na promenu vremena.

Lav

Problem sa jednim od vaših saradnika zadaje vam ozbiljnu glavobolju. Razmišljate o prekidu saradnje. Veliko iskušenje ovog dana sastoji se u tome da uđete u tajnu vezu. Vreme je da preispitate sebe.

Devica

Finansijski dobitak obeležiće ovaj dan. Poseban uspeh očekuje Device koje se bave nekom umetnošću ili rade u prosveti. Slobodne Device mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Riba ili Raka. Smanjite unos masne hrane.

Vaga

Nalazite se u odličnom periodu u pogledu velikog unapređenja finansijske situacije. Moguće su višestruke poslovne ponude. Danas zračite posebnim šarmom. To će vam doneti priliku da od brojnih udvarača izaberete onog pravog. Nervoza.

Škorpija

Razradite poslovni plan do najmanjeg detalja i strogo se pridržavajte prioriteta. Uradite prvo ono najvažnije. Škorpije danas mogu da se nađu pred izazovom da uđu u vezu sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Raspoloženi ste, a da nemate pravi razlog za tako nešto.

Strelac

Izgubili ste poverenje u nekog saradnika i ozbiljno razmišljate o tome da prekinete saradnju. budite oprezni sa Blizancima i Ribama. Problem u vašoj vezi sastoji se u izgubljenom poverenju. Predstoji vam kompromisno rešenje. Vrtoglavica.

Jarac

Zategnuti međuljudski odnosi na poslu stvaraju vam nervozu. Pokušajte da se distancirate od svih i da se potpuno posvetite svojim obavezama. Slobodnim Jarčevima predstoji avantura sa osobom u znaku Raka ili Riba. Slaba higijena zuba.

Vodolija

Vodolije očekuje dilema između dve poslovne ponude. Razmislite dobro pre nego što odlučite, jer se radi o dugoročnom ugovoru. Ljubavna avantura sa osobom u znaku Lava oživeće sva vaša čula. Kijavica.

Ribe

Ovaj dan donosi neočekivane vesti. Spremite rezervni plan i improvizujte poslovna rešenja. Nova ljubavna veza može biti zasnovana daleko više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama.Nesanica.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde