PočetnaFotoSlika dana: MALIŠANI U KOSTIMIMA

Slika dana: MALIŠANI U KOSTIMIMA

Juče je glavna ulica Bora bila pretvorena u pravu bajku, kada je preko 500 dece, uzrasta od pet do sedam godina, prošetalo u kostimima svojih omiljenih junaka. U ovom šarenom događaju, mališani su se predstavili u najmaštovitijim kostimima, pretvarajući se u likove iz bajki, superjunake i životinje.

Deca su svojom kreativnošću i razigranošću obojila naš grad u najrazličitije boje i motive, pokazujući ne samo svojim kostimima već i plesnim i glumačkim veštinama koliko mašte i talenta imaju. Svaki kutak ulice odjekivao je dečijim smehom i radošću, a posetioci su uživali u ovom prelepom spektaklu.

Roditelji su, kao i svake godine, uložili veliki trud da svojoj deci pomognu u izradi kostima, trudeći se da što originalnije prikažu omiljenog junaka svog mališana. Njihova posvećenost i kreativnost doprineli su da ovaj događaj bude pravi praznik za oči i srce.

Organizator događaja bila je vredna ekipa vaspitača iz Predškolske ustanove „Bambi“, koji su sa mnogo ljubavi i pažnje pripremili ovaj događaj. Zahvaljujući njihovom trudu, deca su imala priliku da se druže, igraju i pokažu svoje talente u jednoj lepoj i pozitivnoj atmosferi.

Serbian SR English EN Chinese (Simplified) ZH-CN Romanian RO German DE