PočetnaIstočna SrbijaBorSRBIJA ZIĐIN KOPER DONIRALA 1,2 MILIONA DINARA FUDBALSKOM KLUBU KRIVELJ

SRBIJA ZIĐIN KOPER DONIRALA 1,2 MILIONA DINARA FUDBALSKOM KLUBU KRIVELJ

Bor, 20. april – Srbija Ziđin Koper potpisala je danas sa FK „Krivelj” ugovor o donaciji u vrednosti milion i 200 hiljada dinara. Dugogodišnja saradnja seoskog kluba i kompanije se nastavlja, a kriveljski fudbaleri beleže sve bolje rezultate.

Srbija Ziđin Koper je dosad realizovala brojne donacije u oblasti sporta i pomogla rad mnogih sportskih udruženja i organizacija, pokazujući time jasno opredeljenje da ovoj grani industrije daje veliki značaj. Zbog toga je sa zadovoljstvom izašla u susret i molbi Fudbalskog kluba Krivelj za pomoć u nabavci sportske opreme i uređenju fudbalskog terena u ovom selu. Kažu da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu. To nije samo sport, nego i veza koja spaja ljude i eliminiše prepreke. Nadamo se da ćemo ovom donacijom doprineti razvoju Fudbalskog kluba u Krivelju i omogućiti mladima u ovom selu da neguju zdrave navike, timski duh i saradnjurekao je zamenik generalnog direktora Srbija Ziđin Koper Luo Jučuan.

Foto: M.Stojčev/Srbija Ziđin Koper

Predsednik FK Krivelj Aleksandar Bačilović se zahvalio za podršku klubu koji broji  80 članova, od kojih je tridesetoro dece.

Foto: M.Stojčev/Srbija Ziđin Koper

Zahvalio bih se rukovodstvu kompanije što su još jednom podržali aktivnosti našeg kluba. Sponzorstvo koje premašuje milion dinara nam mnogo znači za dalji rad.  Ovaj vredni poklon će nam omogućiti da obnovimo stadion, da organizujemo kvalitetnije treninge i odigramo više utakmica. Želimo da odnos sa kompanijom razvijamo kroz prijateljstvo i sportsko druženje. U našim redovima imamo i zaposlene u Srbija Ziđin Koper – kazao je Bačilović.

Stadion na Banjici okuplja i omladinu iz okolnih sela, a da fudbal ujedinjuje ljude dokaz je da za klub iz Krivelja igra i jedan fudbaler iz Kine. Hugo Pian vredno trenira i čeka priliku da u nekom od narednih mečeva svom timu donese pobedu.

D. Lilić

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde