PočetnaIstočna SrbijaBorBor: REPERTOAR BIOSKOPA "ZVEZDA" OD 31. MARTA DO 5. APRILA

Bor: REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 31. MARTA DO 5. APRILA

Bor, 30. mart – Na filmskom platnu bioskopa „Zvezda“ u periodu od 31.marta do 5.aprila pogledajte „Sonikov film 2“ u 18 časova i film „Morbius“ u 20:30 sati.

Sonikov film 2“ u 18 časova

Omiljeni plavi jež na svetu se vraća u avanturi sledećeg nivoa u SONIKOVOM FILMU 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke. Zasnovano na SEGA video igrici.

Film „Morbius“ u 20:30 sati

Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vreme i najkompleksnijh likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džereda Letoa, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa. Usled retke krvne bolesti, a odlučan da spasi druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava veoma opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini strahovito uspešnim, on sam se pretvara u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegne novim misterioznim porivima?

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 300,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice je 250,00 dinara. Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Telefoni za informacije su sledeći:

– Centar za kulturu – 030/424–546 od 8 do 14 sati.

– Bioskop „Zvezda“ – 030/421–259 od 16 do 21 sat.

RELATED ARTICLES
Continue to the category

ODGOVORI

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde